Degustaties

Tijdens de zomerperiode kan je bij RVVINO terecht voor onze wekelijkse degustaties op
vrijdag van 15u – 20u & Zaterdag 14u – 18u 


-> volgens de noodzakelijke Covid-proof maatregelen
-> enkel op reservatie en beperkt in tijd 
-> zittende degustatie
-> afstand tussen de tafels
-> wekelijks 8 wijnen te proeven
-> wekelijks andere regio uit Italië
-> proeven van de 8 wijnen ( 5 cl per glas ) is 15€ per persoon
->  terugbetaling 15€ bij bestelling vanaf 175€ 
-> ook mogelijkheid om te aperitieven en wijnen per glas te bestellen
-> professionele uitleg door sommelier over regio, druiven, vinificatie enz…..
-> antipasti schotel “ Parmaham - Salumi -  Bresaola - Crucolo al vino  - Bruschetta  “ is 12€

Vrijdag 24 & zaterdag 25 juli  D E G U S T A T I E wijnen Piemonte

wit -  Cascina Chicco Favorita Langhe DOC 2019 -  € 12.00
wit  - Cascina Chicco Anterisio Roero Arneis DOCG 2019 - € 12.25
rood - Vite Colte Ansisa Barbera d'Alba DOC 2017 - € 10.25
rood - Vite Colte Valdolmo Nebbiolo d'Alba DOC 2017 - € 12.50
rood - Cascina Chicco - Montespinato Roero DOCG 2017 - € 13.50
rood - Vite Colte Spasso Apassimento DOC 2017 - € 14.25
rood - Cascina Chicco Bric Loïra Barbera d'Alba DOC 2017 - € 18.25
rood - Vite Colte La Casa in Collina Barbaresco DOCG 2016 - € 20.75

Vrijdag 31 juli & zaterdag 1 aug.  Degustatie wijnen TOSCANE

Vrijdag 7 & zaterdag 8 aug.          Degustatie wijnen Sardinië & Sicilië

Wijn & gerecht degustatie 
donderdag 30 juli start 19h
donderdag 6 augustus - reeds volzet


Reserveer snel met je bubbel min. 8 pers en max. 12 pers voor een unieke zelf grill beleving op de Yakiniku shichirin grill en wij zorgen voor de aangepaste wijnen per gerecht.
8 gerechtjes met 8 wijnen

* Zomeroester , soya, oestersaus en lenteui - Spumante Sella & Mosca Torbato
* Zalmbuikjes gelakt - soya wasabidip - Rosé Villa Matilde Terre Cerase
* Zwaardvis, rozemarijnspies - salsa van tomaat - wit Surrau Branu Vermentino
* Zeebaars op zijn vel - olijf peterselie tapenade - wit Pieralisi Verdicchio
* Nobashigarnaal, citroengrasspies - currykokosdip - wit Case Paolin Costa Degli Angeli
* Duroc d'Olive varkenshaasje - koude aardappelsalade - rood - Cascina Chicco Barbera d'Alba
* Black Agnus 4 weken gerijpt - toscane stijl - Antinori Chianti Classico Pèppoli
* Lamskroontje - gepoft aardappeltje - Tormaresca Torcicoda Primitivo
We voorzien ook de nodige Side Dishes.

Menu samengesteld door Chef Giovanni van Pure Fisk en Frank De Nul van vleeshal De Nul aan € 55 per persoon.

Graag inschrijven via mail naar :  rony@rvvino.be

Vineuze groeten,
Rony 

Op zoek naar een origineel geschenk?Bekijk ons aanbod